Skip to main content
Werk in uitvoering

Xaviera Hollander (boekuitgave)

Xaviera Hollander
Wie kent Xaviera Hollander niet?! De beroemde Nederlandse voormalige top callgirl, ‘Madame’ en auteur, vooral bekend van haar bestverkopende memoires gepubliceerd in 1971, The Happy Hooker wordt in juni alweer tachtig jaar. Ze gaat nog steeds hard door met het schrijven en met publiceren van boeken over haar favoriete onderwerpen: het leven en ouder worden, haar liefste en ongewone vrienden en natuurlijk liefde en seks.

Drie boeken
Om haar jubileum te vieren zullen er najaar 2023 maar liefst drie boeken van haar hand verschijnen bij Plotfarm, onder de voorlopige titels:

  • Als muren konden gluren
  • Gelouterde paradijsvogels
  • Ouder worden is niet voor watjes

Hiervoor verzorgen we het hele maakproces van A tot Z: van redactie, tot publicatie, tot marketing en verkoop.

Oud en nieuw publiek
Het publiek en Hollywood zijn nog steeds gefascineerd door Xaviera, en er zal deze zomer en najaar sprake zijn van een hausse aan media-aandacht. Uiteraard lanceren we ook onze eigen campagne, waarbij het doel is om Xaviera weer onder de aandacht te krijgenĀ als iemand met een uitgesproken stem. Niet alleen voor diegenen die haar al kennen, maar ook voor een nieuw en jonger publiek. We gaan hierbij volop op zoek naar de verbindingen met de hedendaagse actualiteit en maatschappij.