Skip to main content

Team

Werk met professionals.

Samen met een betrokken professional uit het boekenvak werken aan jouw verhaal. Plotfarm werkt samen met redacteuren, schrijfcoaches, illustratoren en marketeers die zich op persoonlijk niveau hard maken voor de individuele ontwikkeling van jou als auteur. Ieder is op z’n eigen manier betrokken en gaat op zoek gaat naar de boodschap van het verhaal, het wit tussen de regel. Dat soms zoveel meer zegt dan wat er eigenlijk wordt geschreven.

Zie hieronder met wie we samenwerken:

Jedidja Stikkelorum
Schrijfcoach en redacteur

Hoi hoi, ik ben Jedidja! Ik heb een hart voor verhalen die inspireren. Een verhaal komt pas tot leven wanneer je er iets van jezelf in stopt. Ik help je graag om die persoonlijke kern te vinden. Zo weet je het hart van de lezer te raken én heb jij aan het eind van de rit een verhaal dat helemaal van jou is. Tijdens onze samenwerking zet ik niet alleen een kritische bril op, maar bied ik je ook graag een veilige omgeving waarin jij lekker jezelf kunt zijn.
Een leuk weetje over mij? Als ik thuis ben en een vervelend klusje moet doen, zoals de vaatwasser inruimen of de was opvouwen, zet ik steevast een koptelefoon op en zing ik me keihard door het saaie taakje heen ?

Floor Leenen
Redacteur

‘Ik ben een talenmeisje,’ zei ik ooit op een sollicitatie. Inmiddels ben ik een iets ouder meisje, maar die titel draag ik met trots. Bezig zijn met taal vind ik namelijk het leukste wat er is. En als ik anderen dan ook nog iets mag leren over taal, hen kan motiveren en inspireren … dan ben ik een gelukkig mens.
Het zal je dan ook niet verbazen dat ik ooit werkte als docent Frans. Maar dat doe ik allang niet meer. Het schrijven over alles wat ik indertijd meemaakte, gaf mij veel meer energie. Daar kon ik echt mijn ei in kwijt. Toen ik vervolgens een baan kreeg als redacteur/schrijfcoach, vielen de puzzelstukjes op hun plek.
Zet mij dus maar achter een computer, met een digitale rode pen en een nieuwsgierige blik. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en help je graag om dat nog beter in woorden te vatten.

Claudia Ernest
Schrijfcoach en redacteur

Ik ben Claudia, 25 jaar oud en ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant. In mijn vrije tijd lees ik veel, ben ik creatief bezig en vind ik het leuk om zelf verhalen te schrijven. Tijdens mijn studie Nederlands heb ik me gespecialiseerd in moderne letterkunde, waarbij het analyseren van verhalen een belangrijk onderdeel was. Ik kan schrijvers niet alleen helpen met de spelling en interpunctie, maar ook met de opbouw en structuur, de personageontwikkeling, de representatie (beeldvorming) en het schrappen. Ik zal voornamelijk manuscripten redigeren, maar ik wil me ook verder ontwikkelen als schrijfcoach. In mijn vorige baan ben ik erachter gekomen dat ik er voldoening uithaal om samen met de schrijver te brainstormen en het verhaal vanaf het begin op te bouwen.

Als redacteur en schrijfcoach ben ik benieuwd naar je verhaal en naar wie jij bent. Ik plan altijd een kennismakingsgesprek in voordat we samen aan de slag gaan. Tijdens deze kennismaking maken we heldere afspraken over ons plan van aanpak en onze samenwerking, zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Daarnaast ben ik behoorlijk kritisch, ik geef veel feedback en probeer met je mee te denken om zo het beste uit je verhaal te halen. Voel je vrij om ook mij feedback te geven, door open te communiceren leren we van elkaar. Voor mij is het belangrijk dat jij volledig achter je verhaal staat en we samen een verhaal creëren waar jij trots op bent.

Hermen Korterink
Schrijfcoach en redacteur

Hermen is een enthousiaste schrijfcoach en redacteur die al zijn hele leven bezig is met taal. Tijdens het volgen van meerdere schrijfcursussen heeft hij zijn passie voor (beeldende) verhalen ontdekt. Met constructieve feedback op detailniveau weet hij auteurs uit te dagen en te motiveren om nog beter te schrijven. Naast verhalen lezen en schrijven, is hij dol op gamen, schepijs en Zweden.

Sabine
Schrijfcoach

Sabine is een bevlogen schrijfcoach die verder kijkt dan alleen de kunst en kunde van het schrijverschap. ‘Schrijven neemt je mee naar de plek waar je diepste zielenroerselen zich schuilhouden en geeft je de mogelijkheid deze tot uiting te brengen.’ Haar liefde voor verhalen is uitgegroeid tot het zelfstandig ondernemerschap als tekstschrijver en van daaruit tot bloei gekomen in het coachen en redactioneel ondersteunen van schrijvers. Na verschillende schrijfcursussen en opleidingen bij de Schrijversacademie begeleidt ze op haar eigen-wijze schrijvers naar het mooist mogelijk verhaal dat er in hen leeft.

Ani
Redacteur

Ani is gespecialiseerd in de Engelse taal heeft voor meerdere (educatieve) uitgeverijen en organisaties gewerkt als toetsconstructeur, auteur en redacteur. Zij houdt van nieuwe uitdagingen, zoekt altijd naar mogelijkheden om het beste te halen uit haar vak en heeft een enorme passie voor taal, literatuur en kunst en cultuur.

Karima
Schrijfcoach & storytelling

Karima is een ervaren coach & storytelling expert met 10+ jaar schrijfervaring, maar noemt zichzelf liever ‘storytelling revolutionair’. Ze gelooft dat het tijd is voor onmiskenbare literaire eigenheid van binnenuit. Gelaagdheid in elk woord dat je op papier zet. Want grensverleggende verhalen vinden hun bestaansrecht in je innerlijke wereld. Na haar tijd als freelance journalist, werkte ze in diverse branches als content specialist. Nu coacht ze ondernemers in het naar buiten brengen van hun verhaal zoals alleen zij dat kunnen. Ze heeft een passie voor creatieve expressie en wordt naast schrijven héél blij van fotografie, dansen, zingen en reizen.