Skip to main content
Werk in uitvoering

Tjeerd Stoelinga – Gek van stress (boekuitgave)

Gek van Stress 
Samen met ervaringsdeskundige Tjeerd Stoelinga werken we aan hét handboek over stress (werktitel: Gek van Stress). Daar weet hij namelijk alles van. Als gevolg van ambitie – iets met de lat hoog leggen – ondervond hij wat een gevecht met de automatische piloot met je doet. Hij vroeg zich af: hoe blijf je voor jezelf zorgen in een omgeving waarin de druk om te presteren iedere dag sterker lijkt te worden? Als ervaringsdeskundige  – maar ook als fysiotherapeut – ontwikkelde hij de ELF-methode, die je helpt om met stress te leren omgaan.

Redactie
Plotfarm werkt samen met Tjeerd aan de redactie, het uitgeven en de verkoop van zijn boek. Qua redactie letten we met name op de Tone of Voice. We willen samen met Tjeerd namelijk een toegankelijk, geestig en geruststellend boek maken. Daarnaast doen we natuurlijk de gebruikelijke taalkundige redactie.

Uitgeven
Vervolgens geven we dit boek uit, omdat we het graag toegankelijk maken voor een groot publiek. Want na het lezen van dit boek ziet men stress voortan als kans (om te groeien). Wedden? ‘Gek van Stress’ is vanaf juni 2023 te koop.