Skip to main content
Werk in uitvoering

Bart in ’t Hout & Eric Eljon (boekuitgave)

Met Plotfarm hebben we de kans gekregen om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn tot het uitgeven van de eerder verschenen titel  ‘Dwergwerpen’ en de nog niet verschenen titel  ‘Julius Caesar in Den Haag’. Na een eerste gesprek tussen Eric en Coen zijn we aan de slag gegaan tot het maken van een publicatievoorstel, inclusief een aanpak voor redactie, publicatie en marketing.

Heruitgeven ‘Dwergwerpen’ en nieuwe uitgave ‘Julius Caesar in Den Haag’
Met Eljon en In ’t Hout zijn we overeengekomen om een bijna volledig herschreven versie van ‘Dwergwerpen’ op de markt te brengen. Dit boek geeft een fascinerende inkijk in de mediawereld – uiterst actueel dus. Voor ‘Julius Caesar in Den Haag’ zullen we het hele schrijf-, redactie- en uitgeefproces begeleiden. In dit boek wordt de Haagse wereld op een (met ‘Dwergwerpen’ vergelijkbare) satirische wijze beschouwd door parallellen te trekken tussen het oude Rome en het politiek-bestuurlijke Nederland van nu.

Bart in ’t Hout & Eric Eljon
Bart in ’t Hout en Eric Eljon kennen die politiek en mediawereld door en door.

In ’t Hout werkte ruim veertig jaar in de mediawereld, oa. voor de AVRO en RTL. In 1995 was hij mede-oprichter van de SBS-groep en was daar programmadirecteur en later CEO.

Eljon begon zijn loopbaan in 1985 ook bij de AVRO en werkte later bij de VARA, Endemol en SBS. Hij was sinds 1991 commissaris bij het Commissariaat voor de Media.