Skip to main content

Schrijfclub

Schrijf samen met anderen

De schrijfclub is bedoeld voor de startende of stagnerende  schrijver. De schrijver zonder (volledig) manuscript. Tijdens de schrijfclub word je (in groepsverband) begeleid in het schrijfproces door middel van ondersteunende oefeningen, tegelijkertijd wordt er ruimte gecreëerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met je eigen manuscript en zit er in elke coaching in 1:1 moment van 10 minuten.

Prijs: €450.
Gespreid betalen mogelijk (€75 per maand).

Niet langer stagneren in het schrijftraject. Door structureel ruimte in te bouwen om aan je manuscript te werken kom je steeds dichter bij je einddoel: een publiceerbaar manuscript.
10 minuten één-op-één tijd. Tussen de opdrachten en schrijftijd door is er ruimte om een individuele vraag bij de schrijfcoach neer te leggen en hier over te sparren.
Samen is niet alleen. Werkend aan je eigen manuscript, maar in hetzelfde schuitje als jouw mede-auteurs. Je zult zien dat net als jij iedereen tegen dezelfde obstakels aanloopt. En wat is er dan fijner dan iemand die de oplossing voor je heeft?

Wat zeggen anderen over Plotfarm?

Veelgestelde vragen

Is mijn boek af na het schrijfcoachingstraject?

Logischerwijs hangt dit af van hoeveel je schrijft en van hoe groot je manuscript uiteindelijk wordt 🙂 Tijdens het schrijfcoachingstraject kun je met je schrijfcoach zo’n 30.000 woorden van je manuscript behandelen. Indien je tijdens het traject meer woorden schrijft, dan kun je in een half jaar je manuscript schrijven. Het kan ook zijn dat je na het schrijfcoachingstraject verder wilt werken aan je manuscript. In dat geval kun je losse coachsessies bijboeken of ervoor kiezen om lid te blijven van de community.

Wordt mijn boek ook geredigeerd?

Omdat de schrijfcoach het creatieve proces met jou aangaat, is die niet degene die jouw manuscript redigeert. Redactie is daarom geen onderdeel van het schrijfcoachingstraject. Mocht je na het traject behoefte hebben aan redactie, dan kun je terecht bij een van onze redacteurs uit de community. Tijdens het traject kun je hier al naar op zoek gaan, door contacten te leggen in de community.

Geven jullie mijn boek ook uit?

Bij Plotfarm zorgen we ervoor dat alle manuscripten een podium krijgen. Indien jouw manuscript past bij onze portefeuille, dan geven we het graag uit. Indien dat het geval is, zal je schrijfcoach dit gedurende het schrijfcoachingstraject aan je voorstellen. Mocht jouw manuscript niet bij onze portefeuille passen, dan ondersteunen we je middels een online cursus in de community naar een andere uitgever of selfpublishing-platform.

Werken jullie ook met het STAP-budget?

Plotfarm is geen onderwijsplatform en daarom werken we niet met het STAP-budget. Bij ons kun je de volgende stap zetten in de ontwikkeling van je manuscript en op dit moment bieden we daar passende trajecten voor aan.