Skip to main content
Werk in uitvoering

Caroline Langevoord (redactie)

Wilde verhalen in Oost-Afrika
Voor het boek van Caroline Langevoord met als werktitel ‘Wilde verhalen in Oost-Afrika’ hebben we de redactie verzorgd.

In 2005 zegt Caroline Langevoord haar succesvolle carrière in de reclamewereld vaarwel om haar ultieme droom na te jagen: ze wordt safarigids in Oost-Afrika. Daarnaast werkt ze regelmatig als campmanager in lodges die midden in de gigantische natuurparken liggen.

Terwijl Caroline haar droom leeft, maakt ze als gids de meest bizarre avonturen mee. Zoals een onverwachte (letterlijke) aanraking met een olifant, een aanval op haar toilet door een cobra, blijken het bavianen te zijn die haar eten stelen en slaapt ze (onbedoeld) samen met een leeuw. Deze verhalen vormen een soort ‘behind-the-scenes’ van de bush, inclusief bloopers, tearjerkers en bloedstollende momenten die maar net goed aflopen. Ook verhaalt ze over de talloze gamedrives die ze maakt met haar gasten, en staat ze keer op keer versteld van de pracht van de Afrikaanse natuur.

Redactie en synopsis
Deze verhalen hebben we naar een publicabel niveau getild door ze samen met Caroline intensief te redigeren. Daarna hebben we haar begeleid bij het schrijven van een synopsis en het benaderen van uitgevers. In de synopsis stonden onder andere een biografie van Caroline, een korte samenvatting van de inhoud en een marketinganalyse.

Uitgeven
Haar boek zal dit najaar verschijnen bij de gerenommeerde uitgeverij TerraLannoo. En daar zijn we trots op!